Etusivulle Heiluriovet Pikarullaovet Liuskaverhot Lämpöhäviö Lisätietoja

 

Fenmer-logo


FENDOOR-oviratkaisut suunnittelee ja valmistaa FENMER OY Keravalla.


FENDOOR-tuotteet: pikarullaovet, heiluriovet ja liuskaverhot ovat pienentäneet teollisuuden ja kaupan energiakustannuksia sekä parantaneet työviihtyvyyttä jo vuodesta 1975.


tuotekehitys
Oma tuotekehitys
FENMERissä on alusta lähtien panostettu tuotekehitykseen, tiiviissä yhteistyössä asiakaskunnan kanssa. Hyvänä esimerkkinä onnistuneista oivalluksista on omaa suunnittelua olevat alumiiniprofiilit, joita käytetään oviratkaisuissa. Alumiinin keveys ja oikean muotoilun takaama lujuus ovat mahdollistaneet ovirakenteen keveyden, joka verrattuna perinteisiin ratkaisuihin vähentää merkittävästi seinärakenteisiin ja saranointiin kohdistuvia rasituksia. Alumiinin hyviä ominaisuuksia hyödynnetään myös heiluriovien kulmarakenteissa.

Etusivulle
Oma tuotanto
valmistus
Oma tuotanto takaa tehokkaan laadun jatkuvan seurannan. Tarkasti valmistetut moduulit ovat helppoja asentaa yksityiskohtaisten ohjeiden avulla. Haluttaessa FENMER toimittaa oviratkaisut "Avaimet käteen" -toimituksina.

Ongelmattomat oviratkaisut
FENDOOR-tuotteet ovat loppuun saakka ajateltuja. Ei riitä, että ne ovat ongelmattomia käytössä. Ne eivät aiheuta ongelmia pitkän käyttöikänsä jälkeenkään. Kaikki muoviosat ovat kierrätettäviä, alumiini taas on yksi maailman tehokkaimmin kierrätetyistä metalleista. kierrätys
Yksityiskohtaista teknistä tietoa ja kovia faktoja FENDOOR-oviratkaisujen antamista taloudellisista säästöistä ja muista eduista löydät erillisistä tuote-esitteistämme. Tilaa ne meiltä tai edustajaltamme. Mainitse samalla minkä kieliversion haluat.

EtusivulleFenmer
Tervahaudankatu 2
FI-04200 KERAVA
Phone +358 (0)9 2746 270
Fax +358 (0)9 2746 2727
WWW http://www.fenmer.com/

Etusivulle Heiluriovet Pikarullaovet Liuskaverhot Lämpöhäviö Lisätietoja